flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги держави Російська Федерація!

18 березня 2024, 14:20

Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме



          Дата документу  11.03.24                                         Справа №  915/192/24

 

          Господарський суд Миколаївської області повідомляє державу Російська Федерація, як відповідача, про те, що ухвалою Господарського суду Миколаївської області від 11.03.2024 (суддя Алексєєв А.П.) було відкрито провадження у справі № 915/192/24 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське виробниче підприємство «Таборівське» до відповідача Російської Федерації, про відшкодування шкоди у розмірі 67688306,90 грн. Розгляд справи постановлено здійснювати за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 12 квітня 2024 року о 13 годині.

          Судове засідання відбудеться за адресою: м. Миколаїв, вул. Фалєєвська, 14, 54614.

          Додатково суд повідомляє державу Російська Федерація про те, що вищевказаною ухвалою було встановлено відповідачу строк у 20 днів від дня отримання даної ухвали для надання суду відзиву державною (українською) мовою з посиланням на номер справи, оформленого у відповідності до вимог ст. 165 ГПК України, з доданням до нього: доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

          У разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 9 ст. 165 ГПК України).

          Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, на веб-сторінці Господарського суду Миколаївської області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://mk.arbitr.gov.ua/sud5016/.

          Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Інструкція користувача підсистеми відеоконференцзв`язку розміщується на веб-сторінці технічної підтримки користувачів ЄСІТС за веб-адресою https://wiki.court.gov.ua.

 

          Суддя                                                       А.П.    Алексєєв