flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги держави Російська Федерація в особі Міністерства юстиції Російської ФедераціЇ!

15 жовтня 2024, 10:23

Оголошення про повідомлення особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме



Дата документу  14.10.24                                         Справа №  915/1225/24

 

     Господарським судом Миколаївської областi  повідомляється  Держава-агресор Російська Федерація в особі Міністерства юстиції Російської Федерації у справі  №  915/1225/24 про відшкодування шкоди, як  відповідач, про те, що ухвалою Господарського суду Миколаївської області відкрито провадження у справі № 915/1225/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю інкубаторно-птахівниче підприємство «КРОНОС-АГРО» до відповідача: держави-агресора Російська Федерація в особі Міністерства юстиції Російської Федерації про відшкодування завданої майнової шкоди у розмірі 1 970 373 грн. Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання у справі призначено   на  09:40 год.  13.11.24. Адреса суду:  вул. Олексія Вадатурського (Фалєєвська), 14, м. Миколаїв, 54614.

     Вказаною ухвалою встановлено ВІДПОВІДАЧУ строк у 15 днів від дня отримання даної ухвали для надання суду відзиву державною мовою з посиланням на номер справи, оформленого у відповідності до вимог ст. 165 ГПК України, з доданням до нього: доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документів, що підтверджують надсилання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи з урахуванням положень статті 42 цього Кодексу.

    Попереджено відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами. Суд має право вирішити справу за наявними матеріалами також у разі, якщо відзив подано особою, яка відповідно до частини шостої статті 6 цього Кодексу зобов’язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його і не навела поважних причин невиконання такого обов’язку (ч. 9-10 ст. 165 ГПК України).

    Крім того, ВІДПОВІДАЧ має право в 5-денний строк від дня отримання відповіді на відзив оформити та направити суду та іншим учасникам справи заперечення з дотриманням правил, встановлених статтею 167, частинами 3-6 статті 165 ГПК України.

    Наслідки неявки в судове засідання особи, що викликається, передбачені статтями 135, 202, 203 Господарського процесуального кодексу України.

    У разі неявки  в судове засідання особи, що викликається, така особа зобов'язана повідомити суд про причини неявки.

 

    Суддя                                                                                  Смородінова О. Г.