flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Шановні учасники судового процесу та відвідувачі суду!

24 жовтня 2022, 09:00

Наказом голови Господарського суду Миколаївської області №15-г від 24.10.2022 затверджено організацію роботи під час повітряної тривоги або інших сповіщень або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту

 

  1. У разі оголошення сигналу повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, суддям Суду оголошувати технічну перерву у судових засіданнях.
  2. Після сповіщення повітряної тривоги або надходження інших сповіщень про небезпеку від органів управління цивільного захисту, працівникам та суддям невідкладно зачинити вікна, вимкнути електричні прилади та прослідувати до найближчої захисної споруди цивільного захисту для укриття населення.
  3. Співробітникам Служби судової охорони та працівникам Суду пропонувати відвідувачам Суду та учасникам судових засідань негайно покинути зали судових засідань до закінчення повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, та прослідувати до найближчої захисної споруди цивільного захисту для укриття населення.
  4. Співробітникам Служби судової охорони під час повітряної тривоги або надходження інших сповіщень про небезпеку від органів управління цивільного захисту не допускати відвідування Суду громадян та іншими особами (представниками сторін, прокуратури, адвокатами, учасниками судових засідань тощо).