flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Господарського суду Миколаївської області діагностовано COVID-19

06 жовтня 2020, 12:41

Шановні відвідувачі суду!

У працівника Господарського суду Миколаївської області підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. У зв’язку з цим Господарський суд Миколаївської області посилює заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи суду в штатному режимі.

Задля забезпечення кожній особі доступу до правосуддя суд продовжує працювати у штатному режимі, з урахуванням обмежень, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину. Наразі у зв’язку з підтвердженням випадку захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у Господарському суді Миколаївської області проводяться додаткові дезінфікувальні та профілактичні заходи для безпечного перебування в приміщеннях суду, встановлюється коло контактних осіб. Тимчасово призупинено особистий прийом громадян керівництвом суду, проведення комунікативних заходів.

З  метою убезпечення відвідувачів та працівників Господарського суду Миколаївської області від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, наполегливо просимо утриматися від відвідування Господарського суду  Миколаївської області, а в разі необхідності візиту – максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину. Зокрема, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подання позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень, які можна надіслати до суду з допомогою засобів поштового зв’язку або електронною поштою на адресу inbox@mk.arbitr.gov.ua.

Просимо відвідувачів суду з розумінням поставитися до посилення карантинних заходів.

 

Бажаємо усім бути здоровими!

 

Адміністрація Господарського суду Миколаївської області