flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 01 лютого 2021 року відновлюється прийом студентів для проходження практики на базі суду

29 січня 2021, 11:38

З 01 лютого 2021 року в Господарському суді Миколаївської області відновлюється прийом студентів вищих навчальних закладів для проходження практики на базі Господарського суду Миколаївської області.

Відновлення прийому студентів здійснюється з метою забезпечення здобуття студентами-правниками практичних навичок та ознайомлення їх зі специфікою господарського процесу та з організацією роботи суду, згідно з п. 3.4. Правил пропуску осіб до приміщень Господарського суду Миколаївській області, затверджених наказом голови Господарського суду Миколаївської області від 28.08.2020 № 28-г.

Звертаємо увагу, що прийом студентів на практику в Господарському суді Миколаївської області відбуватиметься з урахуванням протиепідемічних обмежень, установлених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Допуск студентів до приміщень Господарського суду Миколаївської області здійснюватиметься лише за сукупності таких умов:

-- наявності документа, що посвідчує особу;

-- наявності документа, що підтверджує допуск до проходження практики у Господарському суді Миколаївської області;

-- наявності вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

-- відсутності явних ознак респіраторних захворювань та підвищеної температури.