flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Миколаївської області оголошує конкурс дитячого малюнку «Моє уявлення про справедливий суд»

24 лютого 2021, 08:55

Господарський суд Миколаївської області оголошує конкурс на найкращий дитячий малюнок на тему «Моє уявлення про справедливий суд» серед учнів  1-8 класів загальноосвітніх шкіл міста Миколаєва та області.

Конкурс організовано з нагоди відзначення у 2021 році 30-ї річниці утворення господарських (арбітражних) судів України.

Метою конкурсу є підвищення правової освіти, поширення інформації про діяльність судової системи серед школярів,  висвітлення місії судді та суду в суспільстві, сприяння розвитку дитячої творчості.

 

Умови конкурсу

Організовує і проводить конкурс Господарський суд Миколаївської області. Конкурс проводиться у період з 01 березня по 07 квітня 2021 року включно. Інформацію про умови проведення конкурсу розміщено у розділі «Новини» на офіційному веб-сайті Господарського суду Миколаївської області на порталі «Судова влада України».

Конкурс проводиться у двох вікових категоріях: молодша (1-4 класи), середня (5-8 класи).

Вимоги до робіт:

Конкурсні роботи (малюнки) мають бути оригінальними, виконаними без допомоги батьків або педагогів та стосуватися  теми здійснення правосуддя в Україні. Наприклад, малюнок може відображати уявлення про суд, суддю та учасників судового процесу (позивача, відповідача, прокурора, адвоката тощо). На малюнку може бути зображено проведення судового засідання, оголошення судового рішення, суд майбутнього очима дитини та інші сюжети, які можуть стосуватися діяльності судів та здійснення правосуддя.

Робота має бути виконана на аркуші формату А4 (альбомному аркуші) в будь-якій техніці малювання (фарби, олівці, фломастери, пастель тощо). Роботи не потрібно оформляти у рамку, паспарту та ін. На зворотному боці малюнку у правому кутку необхідно обов’язково зазначити розбірливо українською мовою: назву роботи,  прізвище, ім’я та по батькові (без скорочень), клас та повну назву навчального закладу (школи), а також контактний телефон (дитини або батьків) та електронну адресу (за наявності), за якими працівники суду зможуть зв’язатися з учасником конкурсу в разі його перемоги.

Господарський суд Миколаївської області приймає малюнки за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22, 9-й поверх, каб. 931 (канцелярія суду). Малюнки також можна надіслати до суду з допомогою «Укрпошти».

Оцінювання робіт конкурсантів і відбір переможців буде здійснювати журі у складі працівників суду. Склад журі визначає керівництво суду.

Критерії оцінювання: відповідність темі конкурсу, оригінальність твору  (нестандартний творчий підхід), художній рівень.

Виставка робіт конкурсантів відбудеться у приміщенні Господарського суду Миколаївської області. суду. Усі відвідувачі суду матимуть можливість ознайомитися із малюнками.

Результати проведення заходу буде висвітлено на веб-сайті Господарського суду Миколаївської області в розділі «Новини» та на сторінці суду в мережі Фейсбук до кінця квітня 2021 року.

Лауреатів конкурсу в обох категоріях (І, ІІ, ІІІ місце) буде відзначено призами, які буде вручено переможцям урочисто, у приміщенні суду, з дотриманням карантинних умов до кінця квітня 2021 року. Роботи лауреатів будуть розміщені на офіційному веб-сайті суду та на сторінці суду в мережі Фейсбук.

Авторські роботи, надіслані на конкурс, не рецензують і не повертають авторам. Беручи участь у конкурсі, учасники конкурсу погоджуються із тим, що після проведення конкурсу всі роботи учасників конкурсу буде передано у власність суду та може бути виставлено для огляду на інших виставках, які організує Господарський суд Миколаївської області.

Запрошуємо школярів до участі в конкурсі і бажаємо учасникам успіху!