flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 10 березня по 31 квітня 2021 року відбудеться добровільне анонімне опитування відвідувачів суду

09 березня 2021, 14:10

З 10 березня по 31 квітня 2021 року, з метою удосконалення організації діяльності суду та підвищення рівня доступу до правосуддя, в Господарському суді Миколаївської області відбудеться добровільне анонімне письмове анкетування відвідувачів суду.

Під час опитування буде запропоновано оцінити: зручність та комфортність умов перебування громадян у суді; повноту, якість та доступність інформації про діяльність суду; ефективність організації роботи суду; незалежність та неупередженість суддів; ставлення суддів та працівників апарату суду до громадян. Результати опитування будуть проаналізовані й  використані для вдосконалення функціонування та адміністрування суду.

Анкети можна отримати в канцелярії суду (каб. №  931) та в холі суду на 9-му поверсі.

Опитування також можна пройти в електронній формі, перейшовши за посиланням https://bit.ly/3rbJoXv

Звертаємо увагу: щоб заповнити електронну форму, необхідно увійти до акаунта Google (якщо акаунта Google немає, необхідно його зареєструвати), але при цьому зберігається  анонімність кожного учасника опитування. Необхідність увійти до акаунта Google зумовлена потребою забезпечити отримання судом не більше однієї анкети від одного учасника опитування.

Запрошуємо відвідувачів суду, сторін судового процесу взяти участь в анонімному опитуванні!