flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30-та річниця створення системи господарських (арбітражних) судів України

04 червня 2021, 10:35

4 червня 2021 року виповнилося 30 років від дня створення системи господарських (арбітражних) судів в Україні. Цього дня у 1991 році Верховна Рада УРСР прийняла Закон «Про господарські суди», який став фундаментом у формуванні сучасної системи господарського судочинства в Україні.

Відзначення заснування системи органів господарського судочинства — особлива подія для всіх працівників господарських судів, чия праця прямо пов’язана із здійсненням правосуддя у сфері господарських відносин, яка становить одну з головних підвалин економіки нашої держави.

Господарський суд Миколаївської області щиро вітає суддів і працівників апаратів господарських судів України з 30-ю річницею створення системи господарських судів і бажає колегам міцного здоров'я, нових професійних здобутків, сил духовних, миру і добра!

 

4 червня в холі Господарського суду Миколаївської області з нагоди відзначення 30-ї річниці створення системи господарських судів України відкрито  ювілейну фотовиставку "Господарський суд Миколаївської області. 30 років нашого життя".