flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Касаційному господарському суді відбулись урочисті заходи з нагоди 30-річчя утворення господарських (арбітражних) судів України

04 червня 2021, 17:10

4 червня 2021 року в Касаційному господарському суді у складі Верховного Суду відбулись урочисті заходи з нагоди 30-річчя утворення господарських (арбітражних) судів України. В урочистостях взяла участь голова Господарського суду Миколаївської області Марина Мавродієва.

 

 

З вітальним словом до колег звернулись голова Верховного Суду Валентина Данішевська, заступник Голови Верховного Суду й Голова Касаційного господарського суду Богдан Львов, голови судів інших касаційних інстанцій у складі Верховного Суду, очільники Вищої ради правосуддя та Ради суддів України, Національної школи суддів України й Державної судової адміністрації тощо. Вітаючи колег, промовці зазначили, що арбітражна судова система як ровесник незалежної України гідно витримала перевірку часом і довела свою здатність якісно забезпечувати захист прав та інтересів суб'єктів господарювання.

У ході урочистостей висловлено вдячність державним арбітрам, суддям у відставці за вагомий внесок у становлення господарського судочинства й нагороджено ветеранів судової системи.