flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розроблено онлайн-квитанцію для сплати судового збору

05 грудня 2011, 11:03

З метою спрощення процедури сплати судового збору Державне підприємство «Інформаційні судові системи» на замовлення Державної судової адміністрації України, розробило новий програмний продукт онлайн-квитацію для формування квитанції на сплату судового збору.  

Для заповнення форми необхідно зайти в рубрику «Судовий збір», що розміщена на веб-порталі судової влади за посиланням http://court.gov.ua/sudytax/, вибрати назву відповідного суду, знову вибрати рубрику «Судовий збір» та натиснути на онлайн-таблицю ставок судового збору, щоб розрахувати суму збору та сформувати квитанцію. 

Під час формування онлайн-квитанції потрібно ввести запитувані дані (зокрема: суму позову, ПІБ, ідентифікаційний номер платника податку) та роздрукувати квитанцію. Платіжні реквізити та необхідну суму для сплати судового збору буде сформовано автоматично. 

Така квитанція значно спрощує процедуру заповнення платіжних реквізитів, страхує від помилок при ручному заповненні платіжних реквізитів судів та береже час. Судовий збір сплачується згідно з  роздрукованою онлайн-квитанцією в установах банків чи відділенні зв’язку у звичайному режимі.