flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

65% респондентів довіряють апеляційним господарським судам

12 листопада 2014, 15:17

З 1 по 5 вересня 2014 року в місцевих господарських судах у рамках Всеукраїнської акції «Зміцнимо довіру громадян до суду» проводилось анонімне опитування громадян-відвідувачів суду за ініціативою Ради суддів України спільно з Центром суддівських студій за підтримки Проекту Ради Європи «Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні».

Відділ підготовки та організаційно-протокольного забезпечення проведення засідань Пленуму (секретаріат Пленуму), зборів суддів, Науково-консультативної ради та інших заходів Вищого господарського суду України повідомляє на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду, що на запитання «Чи довіряєте Ви суду, в якому розглядається Ваша справа?» 65,8% громадян-відвідувачів апеляційних  господарських судів відповіли «Так» та «Скоріше Так». У 2 апеляційних  господарських судах анонімне опитування громадян-відвідувачів не проводилося.

 З результатами анонімного опитування громадян-відвідувачів місцевих господарських судів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України, в підрубриці  "Довіра громадськості до апеляційних господарських судів".