flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Маринича Євгена Володимировича

24 лютого 2023, 14:23

До уваги Маринича Євгена Володимировича

(57210, вул. Вишнева, буд. 21, смт.Воскресенське, Вітовський район, Миколаївський район)

 

Повідомлення у справі №915/83/23

 

Відповідно до ч.4 ст.122 ГПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

 

Ураховуючи викладене, повідомляємо відповідача-2 - Маринича Євгена Володимировича, про те, що Господарським судом Миколаївської області розглядається справа №915/83/23 за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за позовом акціонерного товариства “ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК” до товариства з обмеженою відповідальністю “Транс-Карго-Сервіс” та громадянина Маринича Євгена Володимировича про стягнення з останнього грошових коштів у загальній сумі 94703 грн. 47 коп., з яких: 85000 грн. – заборгованість з повернення суми кредиту; 7578 грн. 81 коп. – сплати відсотків за користування кредитними коштами, 2124 грн. 66 коп. – сплати комісійної винагороди за управлінням лімітом.

Ухвалою суду від 24.02.2023 встановлено відповідачам строк для подання відзиву на позов, оформленого згідно вимог ст. 165 ГПК України, та заяви із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження п’ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідно до ч.7 ст.120 ГПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про зміну свого місцезнаходження чи місця проживання під час розгляду справи.

 

Суддя Коваль С.М.

 

Електронна копія ухвали розміщена в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду Миколаївської області на офіційному веб-порталі «Судова влада України» в мережі Інтернет у розділі «Новини» -

24 лютого 2023 року.