flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Серед суддів проведено опитування стосовно судової реформи

19 грудня 2014, 11:41

У комплексі здійснення реформ в Україні значна роль відводиться судовій реформі, для успішної реалізації якої варто знати найбільш «вразливі» місця нинішньої української судової системи. З цією метою Фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» разом з Центром політико-правових реформ розпочав опитування експертів — адвокатів, суддів, громадських діячів — тих, хто реально обізнаний з проблемами правосуддя в Україні. 

Рада суддів України у своєму рішенні № 74 від 11 грудня 2014 року підтримала ініціативу Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та Центру політико-правових реформ щодо проведення анонімного соціологічного опитування «Судова реформа: точка напруги. Експертне опитування» серед суддів й вирішила звернутися до голів апеляційних та місцевих судів всіх юрисдикцій з проханням сприяти в проведенні зазначеного опитування. 

Судді Господарського суду Миколаївської області підтримали ініціативу Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та Ради суддів України і взяли участь в анонімному анкетуванні «Судова реформа: точка напруги. Експертне опитування». 

Результати опитування буде використано в узагальненому вигляді.