flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято рішення про розірвання договору оренди міського парку культури і відпочинку «Перемога»

12 лютого 2015, 09:34

Господарський суд Миколаївської області частково задовольнив позов Миколаївського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави в особі Миколаївської міської ради, в інтересах держави в особі Комунального підприємства Миколаївської міської ради «Миколаївські парки».

4 лютого 2015 року суд прийняв рішення розірвати договір оренди цілісного майнового комплексу (міського парку культури і відпочинку «Перемога» разом із спорудами та нежитловими приміщеннями), укладений між територіальною громадою міста Миколаєва в особі Миколаївської міської ради в повному господарському віданні КП Миколаївської міської ради «Миколаївські парки» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Цунами-Юг», правонаступником якого є ТОВ «Садовий центр “Перемога”».

Суд вирішив стягнути заборгованість з орендної плати з відповідача — Товариства з обмеженою відповідальністю «Садовий центр “Перемога”» та зобов’язати повернути майновий комплекс власнику.

Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення «Перемога», віднесена до об’єктів природно-заповідного фонду, має повернутися у комунальну власність міста.