flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судового процесу, представники сторін та усі адресанти Господарського суду Миколаївської області!

12 червня 2024, 16:49

Увага!

Шановні учасники судового процесу, представники сторін та усі адресанти Господарського суду Миколаївської області!

 

     У 2024 році Господарському суду Миколаївської області (за ініціативою Акціонерного товариства «Укрпошта») призначено персоналізований поштовий індекс 54614.

    З метою своєчасної доставки кореспонденції, що надсилається вами до суду, надаємо покрокову інструкцію для правильного внесення інформації про адресата на конвертах та посилках.

    Звертаємо вашу увагу на новий порядок оформлення кореспонденції у разі надсилання її до нашої судової установи через засоби поштового зв’язку Акціонерного товариства «Укрпошта».

    У разі створення нового відправлення «УКРПОШТА ЕКСПРЕС» або «УКРПОШТА СТАНДАРТ» через «Особистий кабінет» користувача Акціонерного товариства «Укрпошта» необхідно:

  • у полі «Одержувач» «Юридична особа» зазначити назву

«Господарський суд Миколаївської області», вказати номер телефону +380512538271 та вибрати спосіб доставки згідно зі своїм договором або за можливістю доставки;

  • у полі «Адреса одержувача» обов’язково обрати «Знаю індекс» і вказати індекс 54614 та дочекатися автоматичного заповнення полів «Область», «Район», «Населений пункт».
  • поле «Інформація про відправлення» заповнити відповідно до ваших відправлень.

    У разі створення поштових відправлень «ЛИСТ» через «Особистий кабінет» користувача Акціонерного товариства «Укрпошта» необхідно:

  • у полі «Одержувач» «Юридична особа» вказати: «Господарський суд Миколаївської області»;
  • у полі «Адреса одержувача» обов’язково обрати «Тип адресування»: «До запитання» та «Знаю індекс».
  • У полі «Індекс» зазначити 54614. Дочекатися  автоматичного заповнення полів «Область», «Район», «Населений пункт». Далі оформлювати відправлення відповідно до наданого шаблону.

    У разі направлення листа через поштове відділення Акціонерного товариства «Укрпошта» у полі «Адреса одержувача» вказати: Господарський суд Миколаївської області, до запитання, м. Миколаїв, Миколаївська область, 54614.

         

   Щиро дякуємо за порозуміння та співпрацю.