flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч керівництва Господарського суду Миколїівської області з в.о. голови ДСА України

12 червня 2024, 16:54

    Сьогодні до Господарського суду Миколаївської області з робочим візитом завітали керівник Державної судової адміністрації України Пампура Максим Валерійович та народний депутат України, голова підкомітету з питань політичної реформи та конституційного права Комітету з питань правової політики Верховної Ради України Дирдін Максим Євгенович.

    Робоча нарада, проведена за участю голови Господарського суду Миколаївської області, в.о. голови ДСА України, голови підкомітету з питань політичної реформи та конституційного права Комітету з питань правової політики Верховної Ради України, начальника відділу з питань управління державним нерухомим майном ДСА України, т.в.о. начальника ТУ ДСА України у Миколаївській області та керівника апарату господарського суду, була присвячена вирішенню питання забезпечення приміщеннями Господарського суду Миколаївської області, оскільки  приміщення, в яких суд перебував раніше, були знищені 29 березня 2022 року внаслідок ракетного удару по будинку Миколаївської обласної ради.

    На нараді керівництвом Господарського суду Миколаївської області були висвітлені проблемні питання теперішнього розміщення судової установи та запропоновані шляхи для створення належних умов здійснення судочинства суддями господарського суду та організації роботи працівників апарату Господарського суду Миколаївської області, обговорено подані пропозиції та варіанти вирішення визначеної проблеми.