flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Господарського суду Миколаївської області вітає із 65-річним ювілеєм та виходом у відставку заступника голови суду Ткаченка Олександра Васильовича!  

19 червня 2024, 10:20

Колектив Господарського суду Миколаївської області вітає із

65-річним ювілеєм та виходом у відставку заступника голови суду Ткаченка Олександра Васильовича!

 

Близько 40 років свого життя Олександр Васильович присвятив служінню Закону і правосуддю, його сили і знання стали цеглинками у розбудові системи господарських судів України.

Свій професійний шлях він почав з 1987 року  у Первомайському районному суді Миколаївської області. З 1992 року працював суддею Арбітражного, а в подальшому, Господарського суду Миколаївської області. З 2018 року по теперешній час займав посаду заступника голови суду.

Шановний Олександре Васильовичу!

Протягом усього трудового шляху Ви завжди проявляли бездоганну витримку і повагу до людей. Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету людини, судді, юриста й непересічної особистості. Ви завжди сповнені  невичерпною енергією, неосяжною добротою і мудрістю. Ваше ім'я добре відоме не тільки на правових теренах Півдня, а й усієї України.

Дякуємо Вам за Вашу сумлінну працю й безцінний досвід, яким Ви радо ділилися з колегами. Нехай доля буде до Вас прихильною й багатою на людське тепло і вірних друзів, і сприяє реалізації усіх Ваших планів. Від щирого серця бажаємо залишатися людиною з міцним духом і здоров’ям, з неймовірним терпінням і прагненням до успіху. Нехай Ваше життя наповнюється новими мріями, дружніми та теплими зустрічами, радістю та чудовими подіями!