flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вручено сертифікати випускникам другого кола Програми з питань судового адміністрування

22 червня 2015, 09:05
17 червня 2015  року в м. Києві відбулась урочиста церемонія вручення сертифікатів випускникам другого кола інноваційної навчальної Програми з питань судового адміністрування. 
 
 
Навчальну програму реалізує Державна судова адміністрація України в партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» та участі Університету штату Мічиган (США). Програма спрямована на поглиблення знань, умінь та навичок у сфері судового адміністрування; навчання керівників апаратів судів, їхніх заступників та працівників Державної судової адміністрації України сучасним методам управління судами. До реалізації програми залучено практиків і викладачів навчальних закладів України та США (Університет штату Мічиган). 
 
В урочистій церемонії взяв участь керівник апарату Господарського суду Миколаївської області Віталій Ремез, який успішно пройшов двотижневе навчання й отримав сертифікати Університету штату Мічиган і Національної школи суддів України. 
 
 
Досвід, набутий під час розроблення та впровадження підсумкового проекту, буде використано для вдосконалення діяльності апарату Господарського суду Миколаївської області.