flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-анонс: 17 червня відбудеться круглий стіл (презентація результатів опитування відвідувачів суду)

16 червня 2016, 08:54
ПРЕС-АНОНС

Контакти для ЗМІ: 
Молодіжна організація “Нова генерація» (м.Херсон)
БФ «Творчий центр ТЦК» (м. Київ)
Оксана Глєбушкіна, (050) 257 09 44
newgener93@gmai.com
 
ПРЕЗЕНТАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДЯН ЩОДО ОЦІНКИ ЯКОСТІ  ОКРЕМИХ АСПЕКТІВ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА СУДІВ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
 
17 червня 2016 року у конференц-залі готелю «Reikartz Рівер Миколаїв» (вулиця Спортивна, 9, м. Миколаїв) відбудеться презентація результатів опитування відвідувачів Господарського суду Миколаївської області з подальшим обговоренням у форматі круглого столу рекомендацій щодо шляхів покращення функціонування суду. 
 
Початок заходу об 11:00 (реєстрація учасників з 10:30).
 
Опитування проведено молодіжною громадською організацією у партнерстві з БФ «Творчий центр ТЦК» (м. Київ) у рамках проекту «Громадянська ініціатива з оцінки якості функціонування судів  Херсонської та Миколаївської областей», за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».
 
У презентації та роботі круглого столу візьмуть участь представники місцевих судів у м. Миколаєві, спеціалізованих судів Миколаївської області, територіального управління Державної судової адміністрації в Миколаївській області, органів державної влади, місцевих організацій громадянського суспільства.
 
Зокрема, до участі запрошено п. Віктора Сікиринського, начальника територіального управління Державної судової адміністрації в Миколаївській області, п. Всеволода Князєва, голову Миколаївського окружного адміністративного суду, п. Олександра Ржепецького, голову Апеляційного суду Миколаївської області, п. Марину Мавродієву, заступника голови Господарського суду Миколаївської області та п. Віталія Ремеза, керівника апарату Господарського суду Миколаївської області. У заході візьме участь п. Марина Руденко, радник з питань роботи з громадянським суспільством  проекту USAID «Cправедливе правосуддя».
 
Очікується, що отримана в ході опитування інформація та розроблені рекомендації  сприятимуть покращенню функціонування судів, адже оцінювання якості дозволяє керівництву суду вирішувати наступні завдання:  отримання інформації про поточну ситуацію у суді за ключовими параметрами його діяльності; обґрунтування поточних та стратегічних рішень; визначення пріоритетів для змін; моніторинг інновацій, оцінка їх результативності та ефективності; оцінювання відповідності конкретних параметрів роботи суду до існуючих стандартів та нормативів.
 
 
Інформація для журналістів та представників ЗМІ - для висвітлення заходу потрібна реєстрація. Будь ласка, звертайтесь до пані Оксани Глєбушкіної, директорки проекту  за телефоном(050) 257-09-44 або електронною поштою newgener93@gmail.com до 18.00 16 червня 2016 року. Реєстрація обов’язкова. 
 
Завантажити прес-анонс в окремому файлі