flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась участь випускників програми з питань судового адміністрування

31 березня 2017, 11:31

З 21 по 23 березня 2017 року у м. Києві відбулась зустріч випускників програми з питань судового адміністрування: «Підсумки та плани на майбутнє». 

Програма USAID «Нове правосуддя» зібрала разом випускників усіх трьох навчальних програм з питань судового адміністрування — 2013, 2015 та 2016 років. Програму було розроблено і запроваджено у співпраці з Державною судовою адміністрацією України та Національною школою суддів України за участі Університету штату Мічиган.

Зустріч випускників організовано з метою  ознайомлення з інноваціями, ініціативами та проектами, які запровадили керівники апаратів судів та їх заступники після успішного завершення навчальної програми з судового адміністрування. 
 
У ході зустрічі свій проект представив керівник апарату Господарського суду Миколаївської області В. М. Ремез. Учасники обговорили проблемні питання та можливості вдосконалення цього проекту під час запровадження його в судовій системі. 
 
 
За результатами триденного обговорення було розроблено стратегічний план розвитку професії судового адміністратора з метою покращення доступу до правосуддя, підвищення ефективності роботи суду та довіри громадян до судової системи.
 
 
Зустріч більш як 100 випускників трьох випусків програми судового адміністрування стала особливим заходом, який сприятиме налагодженню обміну думками, ідеями та судовими новаціями.