flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся круглий стіл на тему «Захист честі, гідності, ділової репутації осіб та прав інтелектуальної власності від порушень у мережі Інтернет»

24 квітня 2017, 12:59

 20 квітня 2017 року судді Господарського суду Миколаївської області взяли участь у круглому столі на тему «Захист честі, гідності, ділової репутації осіб та прав інтелектуальної власності від порушень у мережі Інтернет». Круглий стіл відбувся у режимі відеоконференції.

Захід був організований Одеським апеляційним господарським судом спільно з Комітетом господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області та Департаментом «Центр компетенції» Консорціуму «Український центр підтримки номерів і адрес».
 
Під час засідання круглого столу представники «Центру компетенції» провели презентацію онлайн-сервісу «WEB-FIX», за допомогою якого можна швидко, зручно та ефеткивно формувати достовірні докази порушення прав осіб та прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет.
 
Учасники круглого столу обговорили питання особливостей  розгляду та вирішення господарських та цивільних спорів за позовами про захист прав осіб, порушених у мережі Інтернет.