flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу

20 вересня 2013, 16:37

Шановні учасники судового процесу, на веб-сайті господарського суду Миколаївської області  запроваджено новий функціонал, що дозволяє користувачеві переглядати інформацію про судові засідання, призначені на певну дату. 

Звертаємо вашу увагу, що на сайті у меню, розташованому ліворуч, є активне посилання «Список справ, призначених до розгляду». 

Функціональні можливості «Списку справ, призначених до розгляду» передбачають перегляд користувачем інформації про: 

  дату та час проведення судового засідання;   

    прізвище судді (суддів), який розглядає справу;   

    номер справи;

    сторони у справі;

    суть справи. 

Використовуючи відповідні інструменти (вибір необхідної дати в календарі та судді, а також використання пошуку) користувач легко зможе знайти справу, яка його цікавить. 

Вибравши дату судового засідання, користувач побачить список судових засідань на зазначений день. У процесі натискання на кнопку календаря користувач може змінити дату, після чого інформацію буде  автоматично змінено. Також при натисканні на кнопку «Очистити дату» користувач побачить список усіх призначених справ, які є у вибраному суді. 

У списку суддів, що випадає у комірці з назвою «Судді», користувач може обирати прізвище судді (або одразу декількох суддів) зі списку суддів цього суду. Після цього він побачить список справ, що перебувають у провадженні вибраних ним суддів. У разі необхідності користувач може видалити з отриманої вибірки певного суддю, натиснувши на його прізвище.  Слід звернути увагу на те, що перед тим, як вибрати у списку необхідного суддю, користувач може вибрати дату судового засідання у календарі —  тоді у списку суддів він побачить тільки тих, у кого призначено справи на цей день. 

Користувач може здійснювати пошук, зазначивши інформацію у справі у текстовому полі. Одночасно з цим користувач може вибрати дату судового засідання та суддю, таким чином звужуючи пошук. 

Натискаючи кнопки «вперед/назад» (стрілочки)  користувач може гортати список справ. 

Також користувач може роздрукувати або надіслати на поштову скриньку інформацію про судове засідання. Для цього треба натиснути на графі таблиці із потрібною інформацією.