flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод "ОКЕАН"» визнано банкрутом

13 листопада 2013, 14:10

01 листопада 2013 року в господарському суді Миколаївської області відбулось чергове засідання у справі про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Миколаївський суднобудівний завод "ОКЕАН"».

У постанові від 01.11.2013 р. у зазначеній справі господарський суд постановив задовольнити частково клопотання голови комітету кредиторів Публічного акціонерного товариства «Миколаївський суднобудівний завод "ОКЕАН"» (ТОВ «КОНСАЛТИНГ-ГАММА»), визнати Публічне акціонерне товариство «Миколаївський суднобудівний завод "ОКЕАН"» банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

 Відповідно до постанови від 01.11.2013 р. ліквідатором призначено арбітражного керуючого Хайла Миколу Володимировича, зобов’язано ліквідатора у 5-ти денний строк з дня прийняття цієї постанови опублікувати в офіційних друкованих органах за рахунок банкрута відомості про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

З моменту прийняття цієї постанови припиняється підприємницька діяльність боржника й вважається, що настав строк виконання всіх грошових зобов’язань банкрута та зобов’язань щодо сплати податків і зборів (обов’язкових платежів); припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій по всіх видах заборгованості банкрута.