flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Олександр Ткаченко здобув перемогу в номінації «Найпопулярніший автор у мантії» у читацькому рейтингу газети «Закон і Бізнес»

15 січня 2020, 09:55

Суддя Олександр Ткаченко, заступник голови Господарського суду Миколаївської області, увійшов до числа найпопулярніших авторів та співрозмовників ІІІ рейтингу «Читацьке визнання», складеного за результатами популярності публікацій в одному з найстаріших українських видань правової спрямованості – щотижневику «Закон і Бізнес».

Олександр Ткаченко здобув перемогу в номінації «Найпопулярніший автор у мантії» (5-те місце в загальному рейтингу). У статті «Перехідні» маніпуляції» (№ 21 газети «Закон і Бізнес») Олександр Ткаченко звернув увагу на проблеми кваліфікаційного оцінювання судді.

Складання рейтингу відбувалось таким чином: автор, стаття якого набирала найбільше переглядів понад один раз, потрапляв у список із найвищим показником. У фіналі всі автори розподілялися на 4 номінації — за статусом та жанром публікації. У кожній з номінацій обирали трійку найкращих та обчислювали для них повний рейтинг як добуток унікальних переглядів та їхньої середньої тривалості. Ці показники визначає система Google Analytics, що свідчить про об’єктивність підбиття підсумків.

Вітаємо нашого колегу з перемогою й бажаємо нових професійних і творчих здобутків!

Докладніше про рейтинг ­та конкурс читацьких уподобань - за посиланням: 

https://zib.com.ua/ua/140855-yaki_avtori_spromoglisya_zacikaviti_chitachiv_zib_u_2019_roc.html

 

Джерело: «Закон і Бізнес».