flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новий етап виробничої практики для студентів-правників

22 січня 2020, 11:21

У Господарському суді Миколаївської області почався черговий етап виробничої практики для студентів-правників, яка триватиме до середини лютого. Наразі в суді закріплюють свої теоретичні знання та  розвивають професійні уміння студенти юридичних спеціальностей Національного університету «Одеська юридична академія» та вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини „Україна“».

Господарський суд Миколаївської області щороку радо приймає на виробничу та навчальну практику юних юристів. Проходження практики в суді має суттєвий вплив на майбутній вибір студентами юридичної професії, зокрема, пов’язаної із судовою системою, адже на практиці вони отримують широке уявлення про роботу органу правосуддя.

Торік у стінах суду успішно пройшли практичну підготовку 24 особи. З-поміж них — студенти Національного університету «Одеська юридична академія», Чорноморського національного університету імені Петра Могили, Миколаївського коледжу бізнесу і права, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого тощо. Також на базі суду стала можливою ознайомча допрофесійна підготовка для учнів Миколаївського юридичного ліцею.