flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась зустріч із студентами Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини «Україна»

14 лютого 2014, 15:31

14 лютого 2014 року в господарському суді Миколаївської області відбулася зустріч працівників суду із студентами Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини «Україна».

Студенти І курсу взяли участь у пізнавальній екскурсії, яку організував заступник керівника апарату суду В.М.Ремез.

Молодь завітала до канцелярії суду, відділів забезпечення судового процесу та кадрового забезпечення,  бібліотеки, приймальні голови суду, служби судових розпорядників, залів судових засідань. Екскурсанти ознайомилися з інформаційними стендами, побували в робочих кабінетах помічників суддів та секретарів судових засідань. 

Спілкуючись з начальниками відділів С.П.Бахметьєвою та Т.А. Рисюк, майбутні юристи дізналися про підготовку матеріалів до розгляду суддями, загальний порядок звернення до суду, умови проходження державної служби тощо. Судовий розпорядник Р.О. Кошевенко-Писарев ознайомив студентів із особливостями роботи служби судових розпорядників.

Проведення екскурсії стало можливим у рамках традиційної співпраці господарського суду із вищими навчальними закладами регіону, у ході якої відбувається правовий діалог між юристами-практиками та студентами юридичних спеціальностей.