flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уточнювальна інформація про тимчасове непроведення судових засідань у режимі відеконференції у період карантину

16 квітня 2020, 14:30

На додаток до листа Господарського суду Миколаївської області від 13.04.2020 № 01-14/3548/20 про тимчасове непроведення судових засідань у режимі відеоконференції у період карантину повідомляємо таке.

Вважаємо за необхідне уточнити, що тимчасова неможливість Господарського суду Миколаївської області проводити судові засідання в режимі відеоконференції за дорученням інших судів зумовлена встановленням особливого режиму роботу суду у зв’язку з запровадженням з 16.03.2020 обмежувальних та профілактичних заходів на території адміністративної будівлі Миколаївської обласної ради (у цій будівлі розташований Господарський суд Миколаївської області).

Обмежувальні та профілактичні заходи на території адміністративної будівлі Миколаївської обласної ради, зокрема  посилення контролю за організацією пропускного режиму, запроваджено відповідно до розпорядження голови Миколаївської обласної ради від 13.03.2020 № 35-р «Про заходи щодо недопущення поширення випадків захворювань, спричинених коронавірусом».

Зважаючи на викладені обставини, Господарський суд Миколаївської області не має змоги проводити судові засідання в режимі відеоконференції за дорученням інших судів у період карантину.

Про відновлення проведення судових засідань у режимі відеоконференцій буде повідомлено додатково.