flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «АТП-1263» (вул. Глінки, 63, Київський район, м. Сімферополь, Автономна республіка Крим, 95022)

25 червня 2020, 16:17

До уваги  Товариства з обмеженою відповідальністю «АТП-1263» (вул. Глінки, 63, Київський район, м. Сімферополь, Автономна республіка Крим, 95022)

 

Повідомлення у справі № 915/755/20

 

Відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014 № 1207-VII, Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» від 12.08.2014 № 1632-VII,  на підставі пункту 6 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 12.09.2014 N 01-06/1290/14 «Про Закон України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції»» за неможливості здійснити повідомлення учасника судового процесу (поштою за місцезнаходженням учасника судового процесу, шляхом надсилання телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв'язку чи електронною поштою або з використанням інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення) — інформація про час і місце судового засідання розміщується на сторінці відповідного суду (у розділі «Новини та події суду») офіційного веб-порталу «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

 

Ураховуючи вищевикладене, повідомляємо третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача —  Товариство з обмеженою відповідальністю «АТП-1263» про те, що 23.07.2020  о 14:00 в господарському суді Миколаївської області, розташованому за адресою: м.Миколаїв, Будинок Рад, вул.Адміральська, 22, відбудеться підготовче судове засідання у справі № 915/755/20

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “ГУРМАН+”, вул. Городоцька, 255, оф. 335, м. Львів, 79040 (код ЄДРПОУ 39474119);

до відповідача: Миколаївської міської ради, вул. Адміральська, 20, м. Миколаїв, 54001 (код ЄДРПОУ 26565573);

про визнання за позивачем права оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди

 

Встановлено позивачу строк у 2 дні з дня вручення даної ухвали з урахуванням п. 4 Розділу Х "Прикінцеві положення" ГПК України для направлення третій особі Товариству з обмеженою відповідальністю «Партнер Дістрібьюшн» копії позовної заяви з додатками.

Докази  направлення подати суду.

Встановлено відповідачу строк у 15 днів з дня вручення даної ухвали з урахуванням п. 4 Розділу Х "Прикінцеві положення" ГПК України для подання суду відзиву на позовну заяву і всіх наявних доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відзив на позов має відповідати вимогам ст. 165 ГПК України.

Роз’яснити відповідачам, що у разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 9 ст. 165 ГПК України).

Встановлено позивачу строк у 5 днів з дня отримання від відповідача відзиву на позовну заяву для подання до суду відповіді на відзив в порядку ст. 166 ГПК України та всіх наявних доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення позивача, якщо такі докази не надані відповідачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Відповідь на відзив має відповідати вимогам ст. 166 ГПК України.

 

Встановлено відповідачу строк у 5 днів з дня отримання відповіді на відзив для подання до суду заперечень на відповідь на відзив в порядку ст. 167 ГПК України та всіх наявних доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Заперечення мають відповідати вимогам ст. 167 ГПК України.

Встановлено третім особам строк у 10 днів з дня вручення даної ухвали з урахуванням п. 4 Розділу Х "Прикінцеві положення" ГПК України для подання до суду пояснень в порядку ст. 168, 179 ГПК України та всіх наявних доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення, якщо такі докази не надані сторонами, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) пояснень і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Пояснення мають відповідати вимогам ст. 168 ГПК України.

 

Відповідно до ч.7 ст.120 ГПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про зміну свого місцезнаходження чи місця проживання під час розгляду справи.

 

Суддя Е.М. Олейняш

 

Електронна копія ухвали розміщена в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Миколаївської області на офіційному веб-порталі «Судова влада України» в мережі Інтернет у розділі «Новини» - 25 червня 2020 року.