flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди Дня Конституції України почесною грамотою Миколаївського міського голови відзначено помічника судді Маргариту Прокопцову

30 червня 2020, 12:57

26 червня 2020 року за участі керівництва Миколаївської області та міста Миколаєва відбувся урочистий захід з нагоди святкування Дня Конституції України в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі. Під час заходу голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік вручив державні відзнаки жителям міста, які своєю працею зробили вагомий внесок у соціально-економічний розвиток України.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич висловив вдячність представникам підприємств та організацій, що допомагали жителям області в складній ситуації боротьби з пандемією коронавірусу. 

Серед відзначених почесною грамотою Миколаївського міського голови – помічник судді  Господарського суду Миколаївської області Маргарита Прокопцова, яку нагороджено за вагомий особистий внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян, зважаючи на сумлінну і бездоганну працю, досягнення у професійній діяльності.

Господарський суд Миколаївської області вітає колегу з відзнакою й бажає подальших професійних успіхів.