flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приміщення Господарського суду Миколаївської області взято під охорону Служби судової охорони

09 вересня 2020, 11:36

28 серпня 2020 року Територіальне управління Служби судової охорони у Миколаївській області взяло під охорону приміщення Господарського суду Миколаївської області.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області здійснюють пропуск відвідувачів Господарського суду Миколаївської обалсті, працівників суду та інших осіб до приміщень суду. Порядок пропуску осіб до суду визначено у Правилах пропуску осіб до приміщень Господарського суду Миколаївської області, затверджених наказом голови Господарського суду Миколаївської області від 28.08.2020 № 28-г.

Зазначені Правила встановлено з метою забезпечення належних умов роботи суддів та працівників апарату Господарського суду Миколаївської області, їхньої особистої безпеки, підтримання громадського порядку в суді, забезпечення безпеки у приміщеннях суду учасників судового процесу та відвідувачів суду.

Правила пропуску осіб до приміщень Господарського суду Миколаївської області розміщено на офіційному веб-сайті Господарського суду Миколаївської області у рубриці «Інформація про суд» за посиланням: https://mk.arbitr.gov.ua/sud5016/pro_sud/info_sud/989774/ та на інформаційних стендах у приміщеннях суду.

 

 

Джерело фото: ТУ ДСА України в Миколаївській області